lördag 29 januari 2011

Hipppiii weekend

Be HAPPY!!!


Coolaste helgen på så länge:) Fredag eftermiddagen bestod mest av väntan och gooon på taket på vårt hostel.


Goon e ett billigt vin som rent utsagt smakar skit, men i vissa fal de man har råd med
.

Satt mest och lyssnade på en galen Australienare som berättade historier om allt han vart med om, ganska sexig sådan men han var nog lite tappad hehe.


Efter jobbet kom min vän Marcelo och hämtade mig, vi plockade upp lite andra bandmedlemmar och begav oss mot en liten festival i Byron bay. Det tog ca 2 timmar och sen var vi där. Det var magiskt alla hade tända eldar tältade och var överdrivet familjära. Vi slog upp våra tält och bara möss under stjärnorna och lyssnade på ett band som spelade i bakgrunden.

Det var som de alltid e sjukt varmt att tälta och man vaknar så förbannat tidigt, vi mest hängde baddade i en liten å och väntade på att gänget skulle spela. Man blir sjukt lugn av att vara omringad av hippie folk och hela familjer bara stod och njöt dansade, sjöng lekte och hade picknick.

Vi gjorde an liten utflykt för att titta på ett vattenfall i skogen, de var vackert synd bara att vi inte kunde komma nedanför de.


Efter giget begav vi oss till ett senare gig ute på en farm som en massa människor äger tillsammans. Ännu mer hippie för min del man jag klagar inte, passar ganska bra in i de där kravlösa lite smutsig men kärleksfulla livet.
Här var jag nu mitt i ingenstans med miljarders människor samlade i en stor lada med en stor eld utanför och firade en 21 års dag för en flicka jag inte kännde. Alla var samlade flickans föräldrar var med, en super skön Fransk chik named Alice, och ett Brasilianskt band. Vi hade så kul och jag blir så fascinerad av hur folk kan bo så, men så lycklig samtidigt alla tar hand om varandra och är så vänliga
.


När man fyller 21 är de tydligen tillåtet att göra exakt precis vad man vill, härligt med kroppsfärg iaf.


Kanske kommer lite mer bilder senare de vart ganska många;)
Nu sitter jag hos en vän som jag bor hos tills jag flyger till Perth på tisdag. Känns otroligt skönt att vara i ett hem med alla faciliteter efter ett något stökigt hostel och camping. Som tack står jag för maten och idag vart det lasanga!!!!
Ska nog krypa till sängs snart. så vi hörs i morgon

pussar o kramar

2 kommentarer:

  1. Peace and love :)

    Susanne

    SvaraRadera
  2. Åå skruttan vi måste skypa någon dag!! Vill veta allt!! Är så härligt att du bloggar så man kan följa dig varje dag! Du kan väl lägga till mig på skype, tror jag heter mimmi.thunberg men sök på mitt namn annars :) får inte upp dig när jag söker nämligen.

    Hoppas du mår bättre än bäst!!

    Puss darling love u!

    SvaraRadera